(26.11.19) Special Night: CHARCUTERI

(26.11.19) Special Night: CHARCUTERI

250.00

Tirsdag d. 26. november kan du opleve særdeles godt madhåndværk, når Gro Spiseri i samarbejde med kokkene Lasse og Anton byder op til middag med deres lokalt producerede charcuteri og pålæg. Middagen starter kl 18:00 for alle gæster.

Lasse og Anton byder på smagsprøver af forskellige typer af charcuteri og serverer en 2-retters middag, hvor grisen fungerer som krydderi i sammenhæng med årstidens grønt. Dertil serverer vi gode vine og andre gode drikkevarer, som man kan bestille på aftenen.

Quantity:
Pay

OM

250 DKK - CHARCUTERI-AFTEN

Lasse og Anton er udover at arbejde som kokke, så glade for charcuteri og pålæg lavet på gris, at de har nørdet med at lave coppa, lomo og spegeskinker efter sydeuropæisk tilsnit. Lidt bacon og røget spæk er det også blevet til, samt rillette og flere mere eller mindre kendte udskæringer.
Indtil videre har de produceret pålæg på tre frilands uldgrise, som de har saltet og speget uden anden tilsætning end salt, sukker, krydderier og så masser af tålmodighed. Nyd en aften med godt madhåndværk, når vi i samarbejde med kokkene Lasse og Anton byder op til middag med deres lokalt producerede charcuteri og pålæg.